Insuring Ultimate Experiences (The Netherlands - Virtual event - Dutch)

Thursday, October 8, 2020

EXCHANGE
Ontmoet 25 gelijkgestemde C-level Professionals uit de top van de Nederlandse verzekeringsbranche. Deel kennis, inzicht en ervaring en verzeker de weg naar de beste klantbelevenis. 

DISCOVER
Ontdek hoe je het persoonlijke en menselijke aspect terug brengt in de digitale interactie met je klant. Hoe nieuwe technologieën als Artificial Intelligence, Big Data en Augmented Reality hieraan kunnen bijdragen. 

GROW
De kwaliteit van je customer engagement heeft een significante invloed op het succes en de groei van je organisatie. Maak kennis met een ‘accelerator’ die je een duw in de rug geeft. 

85% van het klantcontact is digitaal en geautomatiseerd. Tegelijk worstelen organisaties met de ontsluiting en mislukt 16% van de implementaties om de processen te verbeteren 

Tijd voor verandering!
Ontmoet de kampioenen van het komende decennia op het gebied van end-to-end digitale klantcommunicatie en interactie. Wij optimaliseren elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt: Marketing, Sales, Commerce en Klantenservice.               

Met bewezen ervaring met een Insurance Accelator en kennis van het effect van evoluerende technologieën op bedrijf, mens en regelgeving, ondersteunen wij organisaties in de verzekeringsbranche bij het starten, ontwerpen, regisseren en implementeren van de digitale transformatie.

 

https://www.insuringultimateexperiences.nl/

Registreer nu!